Contactgegevens

Maatschappelijke zetel

Atletiek Land van Aalst vzw (ALVA)
Kapellekensbaan 6
9320 Erembodegem

Financiële rekening: BE23 7340 2453 9591 (BIC: KREDBEBB)
Stamnummer VAL/KBAB: 462
 

Secretariaat

Voor alle sportieve informatie, vragen en inschrijvingen kan je contact opnemen met ons secretariaat via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Bestuursleden

Je kan alle bestuursleden tegelijk contacteren via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Boekhouding

Voor vragen rond of opmerkingen over facturatie en financiën kan je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Jeugdcoördinator

Heb je vragen voor onze jeugdcoördinatoren, mail hen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Trainersgroep

Ook de trainers kunnen samen worden aangeschreven:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de trainers jeugd atletiek (kangoeroes tot en met miniemen) - onderbouw;
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de trainers atletiek (cadetten tot en met masters) - bovenbouw;
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor de trainers van het Jogging Team.
 

Juryleden

De ALVA-juryleden kan je bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Website redactie en nieuws

Graag kregen we ook van jullie input in de vorm van foto’s, artikeltjes en verslagjes. Deze mogen gestuurd worden naar het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. e-mailadres.
 

Webmaster

Merk je problemen/fouten op onze website of heb je vragen, suggesties of opmerkingen over de website, geef onze webmaster dan een seintje via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Individuele contactgegevens

Zie onze specifieke informatiepagina's:
» Vertrouwenspersoon
» Bestuur
» Trainers

Bijkomende informatie