Lid worden

Jaarlijkse contributie (=lidgeld)

Een atletiekjaar start op 1 november en loopt tot 31 oktober van het daaropvolgende jaar. Het jaarlijks inschrijvingsgeld bedraagt:

Atleten (jeugd + volwassenen met VAL-nummer)

  • €160 voor het eerste lid van een gezin;
  • €140 vanaf het tweede gezinslid (onder hetzelfde dak wonend).

Recreanten (en joggers)

  • €90 voor het eerste lid van een gezin;
  • €80 vanaf het tweede gezinslid (onder hetzelfde dak wonend).

Informeer bij je ziekenfonds, mogelijk betaalt men een deel van het lidgeld terug!

Steunende leden

Als steunend lid doe je een vrije bijdrage. Je ontvangt de nieuwsbrief en wij houden je op de hoogte van alle activiteiten van onze vereniging.
 

Aansluiten tijdens het lopende atletiekjaar?

Het kan… Na een “proefvergunning” of zonder, aansluitend op een kamp… het lidgeld wordt in de loop van het jaar gereduceerd en na een “proefvergunning”, kamp of Start2Run (voor joggers) wordt een bijkomende korting toegekend. Informeer je hiervoor bij ons secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).
 

UiTPAS AalstUiTPAS Aalst

Wij bieden mensen met een laag inkomen de mogelijkheid om bij onze club aan te sluiten tegen sterk verminderd tarief (slechts ¼ betaald door betrokkene - ¼ door onze club en ½ door de lokale overheid).

Voor UiTPAS met kansentarief betaal je dus zelf slechts 25% van de kostprijs van het lidgeld.
 

(Jeugd)atleten

Wij zoeken niet onmiddellijk een nieuwe Nafi Thiam of Kim Gevaert maar willen iedereen de kans geven om te genieten van de "moeder van alle sporten".

De jeugd proeft stapsgewijze van alle disciplines van de atletiek, zoals lopen, springen, werpen,... Zo scherpen zij beetje bij beetje hun vaardigheden aan. Elk kind heeft zijn of haar eigen talent(en), en die ontdekken we samen gaandeweg. Later wordt dan, naast de algemene conditie, meer specifiek aan ieders talent(en) verder gewerkt in disciplinetrainingen. Ieder volgens zijn/haar eigen mogelijkheden.

De jongsten doen dit "al spelend". Voor hen zijn er ook Halloween- en Sint-Maartenfeestjes.
De oudere jeugd wordt meer specifiek en intensief getraind met het oog op eventuele wedstrijden.
 

ALVA-Joggers

Recreanten kunnen aansluiten via een door ons georganiseerde Start-to-Run, na het afleggen van een 5km-test of na een interview met één van onze trainers.
De klemtoon bij de schema's voor deze atleten ligt op het vermijden van blessures. Duurloop, interval en tempo-intensiteiten worden uitgevoerd op basis van hartslag. Wij trainen in niveaugroepen.
Wij herbergen het hele gamma van joggers: van gezondheidslopers tot ware kilometervreters.

Buiten de trainingen proberen wij nog andere (leuke sociale groeps-) activiteiten te organiseren.
 

Sympathisanten, trainers en bestuur

Naast atleten kunnen wij ook elk jaar rekenen op mensen die allerlei ondersteunende taken op zich nemen. Zo hebben we vrijwilligers die een handje toesteken bij wedstrijden, evenementen, administratie,... maar tevens vaste taken zoals bestuur, algemene leiding, planning en trainingen op zich nemen.

Voel je het al kriebelen? Registreer je en help mee aan deze vereniging.
 

Aansluiten

Iedereen krijgt de kans om een aantal trainingen te "proeven" (zonder het volledige lidgeld te moeten betalen). Met de symbolische som die je hiervoor betaalt vergoeden wij onze trainers, huren wij de piste en ben je verzekerd.

Preventief sportmedisch onderzoek wordt aangeraden bij eerste aansluiting, voor personen vanaf 40 jaar, voor risicogroepen (diabetes, astma, hartklachten,...). Contacteer uw huisarts voor meer informatie.

Atletiek Land Van Aalst werkt met Twizzit, een platform waarin zowel administratie, communicatie als financiën van onze vereniging vervat zitten.

Alle financiële verrichtingen gebeuren met een online-applicatie: eenvoudiger voor de leden en minder opvolging voor onze boekhouding/secretariaat.

Schrijf je hier in voor een proefperiode, als volwaardig lid of voor een hernieuwing van je lidmaatschap.
 

Twizzit

Logo TwizzitVorig jaar koos de club voor het platform van Twizzit om hierop haar volledig beheer (leden, agenda, financiën, communicatie, nieuwsbrief …) te laten draaien.
Dit ligt in lijn met onze keuze voor verdere professionalisering waarmee we tegemoet komen aan de noden van de tijd.

Klik hier om de Twizzit App te downloaden.
 

Vragen

Voor alle vragen (aansluiting, documenten voor het ziekenfonds, ongevallenverzekering, …) kan je terecht bij ons secretariaat (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

» Andere contactgegevens van ALVA

Bijkomende informatie