Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws atletiek en Jogging Team

Samenwerking 'Move United'

Starten bij een sportclub? Dat doe je op 1,2,3...

Move UnitedOnze club is trots onze jeugdwerking te kunnen linken aan de organisatie Move United.

Via 'multi move' en 'sportkompas' vormt dit initiatief de gemeenschappelijke stam waaruit de Aalsterse sportclubs nadien vertakken en sportspecifiek verderwerken.

Voor ALVA wil dit zeggen dat we vanaf het seizoen 2014-2015 de 5-jarigen zullen adviseren om eerst aan te sluiten bij 'sportkompas' om na een jaar vol fundamentele bewegingsvaardigheden te kunnen doorstromen naar onze club. Deze lessen zullen dan ook telkens worden begeleid door een jeugdtrainer van ALVA.

» Lees alle informatie betreffende deze visie en de concrete afspraken

Bijkomende informatie