Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws atletiek en Jogging Team

Geen English Meeting in 2022

Op 24/09 zou de club haar 9de editie van de English Meeting organiseren. Deze datum werd "geprikt" voor dat de datum van Levensloop Aalst (een organisatie van de Stichting tegen Kanker) bekend werd gemaakt.

Nu blijkt dat deze twee organisaties samen vallen.
In de wetenschap dat de volledige parkeergelegenheid van Osbroek en omgeving ingenomen zal worden door de deelnemers (naar schatting 4000) van Levensloop lijkt het ons niet opportuun om op hetzelfde moment een wedstrijd te organiseren.
De raad van bestuur heeft dan ook op haar laatste vergadering beslist om deze wedstrijd van de kalender te schrappen.

Bijkomende informatie