Nieuws atletiek en Jogging Team

7de Priester Daens Vredesloop op 12 november 2017

Het Dendercriterium wordt op zondag 12 november 2017 afgesloten met de 7de Priester Daens Vredesloop en de 2de Priester Daens Vredestocht.

Dit is een organisatie van Atletiek Land Van Aalst, samen met 11 11 11, het Priester Daensfonds, het Vredeshuis, WSV De Kadees en AalstMixt.

Op het programma staan een “snoepjesloop” voor de allerkleinsten, 400m, 800m en 1200m voor de jeugd.

Voor de wandelaars organiseren De Kadees een bewegwijzerde wandeltocht om en rond Aalst van 4, 7, 14 en 21km.

De afstandlopers krijgen een parcours van 5km, 10km of 15km voor de voeten.

Deze stadsloop slingert zich door het centrum van Aalst en doet hierbij alle locaties aan die verwijzen naar het thema “Vrede”.  Leuke primeur en mooi aansluitend op het thema van “vrede” en “samenhorigheid” is de “CM-Duorun” waarbij je samen met een vriend, een familielid, je lief ... met een lint met elkaar verbonden de 5km Vredesloop aflegt.

Er is drankbevoorrading en fruit voor achteraf, prijzengeld en een trofee voor de eerste drie van elke reeks M/V, een medaille voor iedereen, catering, kleed-en douchegelegenheid én bewaakte bagagebewaring.

Eén Euro deel van de opbrengst gaat naar het goede doel.

Een bijzonder woord van dank voor onze grotere sponsors CM - Beobank - Lotto - Gym+ - Jan De Nul en alle andere middelgrote en kleine donoren voor hun steun. Dankzij hen kan dit evenement jaarlijks plaats vinden.

Meer info op vredesloop.atletieklandvanaalst.be.

» Fotoalbum 6de Vredesloop 2016