Nieuws atletiek en Jogging Team

Teambuildingsweekend, 18-20 december 2015, Oostende

’t Is weer voorbij! Iedereen heeft er weer van genoten!
Vorig jaar waren we met 26, dit jaar met 34!

We logeerden in de jeugdherberg “De Ploate“ in Oostende, elk gezin in een eigen kamer.

Vrijdagavond gingen we na een lekker avondmaal bowlen. Daarna nog een korte wandeling langs de kerstmarkt. Veel viel er niet meer te beleven. Rond 23 uur zochten we ons bedje op. Alleen Johan van de Kapoentjes en Wim van de start-to-run gingen de bloemetjes nog buiten zetten…

Zaterdagmorgen hadden we de tijd om iets langer te slapen, te shoppen, te wandelen of te “vliegeren”. Om 11 uur vertrokken we richting station. Vandaar met de tram naar De Haan. In taverne Beaufort waren de plaatsen gereserveerd. Iedereen was verrast door de  vlugge, correcte bediening en de heerlijke snacks. Intussen hadden Mimi en Dirk zich bij de groep gevoegd.

Om 13.15 haalden we onze kerstpakken op. Leuk zicht! Eens wat anders dan loopkledij, maar niet zo praktisch, zeker in die warme decembertemperaturen.

Om 14 uur supporterden we voor onze twee jongste lopers: Joke en Zoë. Zij hebben dat SUPER gedaan. Zoë behaalde zelfs zilver! En dat met een steunverband rond de arm.

Om 15 uur vertrokken de 5 en de 7,5 km. Een pittig parcour! Denk maar niet dat De Haan plat is! Gelukkig was er na 2 km fris water en na 2,2 km een jeneverke, voor 5km twee keer, voor 7,5 km drie keer. Dat smaakte!!!

Dat was weer eens een leuke groepsbelevenis. Met 29 personen van de club namen we deel!
Met de tram keerden we terug.

’s Avonds leidde de voorzitter van de Kapoentjes, Johan een Aalsters getinte quiz. 6 ploegen streden tegen elkaar. Het ging er soms hard aan toe. Maar nadien werd er gezellig nagepraat tussen pot en pint.

Zondag op tijd uit de veren want om 10.15 uur kwamen we samen aan de veerboot die ons naar de overkant van de vaargeul bracht. Na een korte wandeling leidden twee gidsen ons rond in Fort Napoleon, een gids voor de jeugd en enkele jeugdige volwassen en een gids voor de volwassen volwassenen. Als slot kochten we uiteraard Napoleonsnoepjes.

Het weekend sloten we af in restaurant Adelientje. We smulden van mosselen of lekkere visspecialiteiten. De meeste kinderen en jeugdigen hielden het bij de klassieker: balletjes in tomatensaus.

Dank aan allen die erbij waren, voor jullie enthousiasme en vriendschap. Dat is net zo fijn bij ALVA: iedereen mag er zijn, iedereen praat met iedereen, elk met zijn eigen ik. Je mag er zijn wie je bent!

Speciale dank aan Luc en mijn kinderen, Silke, Tim en Rik  die achter mij stonden om dit te organiseren. Ook dank aan Petra, mijn rechterhand!

An                                                                                                

Bijkomende informatie