Nieuws atletiek en Jogging Team

Eerste ALVA Quiz was een succes - 8 maart 2014

Wat 2 jaar geleden een probeersel was in Durbuy (teambuilding), is nu afgelopen zaterdag herhaald met een groot (70 personen) aantal sympathieke quizzers. Het moet gezegd zijn, het was een succes.

Drank, hapjes, kennis, hersencellen tekort. Originele groepsnamen te over. Van de 10 rondes was de algemene kennis het best scorende thema. Wereldkaart invullen scoorde ook heel goed (er was zelfs 1 ploeg die de kaart volledig invulde!), filmmuziek was blijkbaar iets moeilijker. Breinbrekers werden direct opgelost en iedereen weet nu wat Thomas ALVA Edison en Henry Ford uitgevonden hebben. Hoe AA-drank smaakt in normale toestand was blijkbaar moeilijker. 10 ploegen haalden meer dan het knappe gemiddelde.

Het was een mooie manier om vele mensen eens op een niet(actieve) sportieve manier beter te leren kennen. Sportief was wel elke deelnemer van de 18 ploegen, AC Lebbeke, funrunners en Spiridon waren eveneens vertegenwoordigd. Die laatste gingen zelfs naar huis met de bubbels. Proficiat buren.

Voor herhaling vatbaar? Zeker. Afspraak in 2015. Met hapjes en meer drank :-)

PS: wie graag zaterdag 22 maart Alva wil verdedigen op de quiz van AC Lebbeke mag gerust een seintje geven aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Bijkomende informatie