Nieuws atletiek en Jogging Team

Alva vier maal op podium Aalsterse sportlaureaten!

Vrijdag en zaterdag ging het er ‘sportief’ aan toe in CC De Werf. Vrijdagavond sportavond en verkiezing sportlaureaten en zaterdag de dag van de jeugdsportbegeleider. Het podium kleurde op de sportavond 4 maal geel en rood met de kleuren van Alva- ATLETIEK LAND VAN AALST.

Mooi in beeld in de begeleidende filmpjes op groot scherm en zeer waardevolle kandidaten sportlaureaten op het podium. Grote en belangrijke sportieve reclame voor de verzamelde sportwereld in Aalst.

We kregen met Alva 4 maal een eervolle vermelding, het had minstens 1 keer prijs mogen zijn maar de eerste opdracht is volbracht. Positief in beeld komen met de club.

Naast de persoonlijke sportprestaties was dit vooral een eerbetoon aan de vele bestuursleden en talloze vrijwilligers die Alva op vier jaar tijd zo hebben laten groeien en bloeien. Ik ben overtuigd dat we deze groei nog verschillende jaren gaan kunnen volhouden en dan zal er ongetwijfeld ook wel eens een echte laureaat van onze club verkozen worden.

Vanmorgen waren Mieke en ikzelf ook aanwezig op de zeer interessante dag van de jeugdsportbegeleider. Samen met nog 160 andere trainers en begeleiders uit de regio Aalst, Denderleeuw, Ninove.

Voor wie het nu niet lukte om aanwezig te zijn, zeker een aanrader naar volgende organisaties toe. Aanwezigheden tellen trouwens ook mee voor subsidies, da’s meegenomen. En Svetlana straalde...

Proficiat aan alle kandidaten, laureaten over alle clubs heen en natuurlijk de organisatoren: sportdienst, sportraad en Louis De Pelsmaeker.

Geert Verdoodt
Voorzitter Alva

Bijkomende informatie