Outdoor atletieknieuws

Beker van Vlaanderen met een hoop clubrecords

De BVV: 3de plaats! Wel done! Waar moet ik beginnen om hierover een verslag te schrijven? Bij onze vaste puntenpakkers?

Zij die keer op keer degelijke prestaties laten zien, zoals Flor, Kasper, Diego, Saar en Josse?

Of moet ik beginnen bij de atleten die vandaag disciplines moesten uitvoeren, waar ze niet veel zin in hadden, maar toch voor de ploeg doorgezet hebben en zo waardevolle punten sprokkelden? Ik denk hierbij aan Nahla op ver en 100m, Arno en Mare op de 400mh, Dries en Sherasie op de 800m en Louis die eerst een schitterende 300mh liep en mijn toestemming had om het rustig aan te doen op de 1500m, maar daar toch nog een 4'41 uitperst.

Ook Céleste nam haar verantwoordelijkheid om in te vallen en deed het zeer goed in het verspringen.

Ik zou ook kunnen beginnen bij de atleten die zichzelf overtroffen. Atleten zoals Julot. Net uit blessure, maar toch PR's verbreken.

Hetzelfde kunnen we van Jules zeggen. Hij deed het fantastisch bij speer én zette een stevige PR neer bij hoog.

Ook Sam ging nog nooit zo snel. Hij dook onder zijn recente PR.

Twan ging over de 5m in ver, een PR waar hij al lang naar aan het uitkijken was, en deed het heel goed bij kogel.

Nora liep een sterke 200m en ook Ybe haalde een PR.

Dan heb ik het nog niet over Ata gehad. Ze deed haar werpnummers uitmuntend én coachte Marie bij speer. Marie haalde hier een knappe prestatie en deed het ook geweldig bij de 200m.

Ik kan het verder nog hebben over onze aflossingsteams. Hier werd erg weinig op getraind, maar jullie deden het er professioneel uitzien.

Ik kan nog lang doorgaan over de prestaties van deze ploeg. Maar ik wil nog graag eindigen met iets anders. Ik hoor soms van andere clubs dat ALVA weinig aanwezig is op wedstrijden. "We zien ALVA nooit". Vandaag konden ze niet naast ons kijken. We waren steeds aan de top. Zij die ons niet zagen, hebben ons vandaag ook gehoord. Ik hoop dit op andere wedstrijden ook mee te maken, want het was een fantastische dag. Dank aan allen!

» Alle uitslagen

 

Bijkomende informatie