Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Outdoor atletieknieuws

Druk veldloopweekend met veel knappe prestaties, in Vilvoorde én in Roeselare - 30 november 2021

Goede tot fantastische uitslagen, dramatiek en strijdersharten. Veldlopen blijft atletiek pur sang!! Proficiat aan de Alva-atleten.

Maar we zijn er hier - bij die zo belangrijke, bijna allesomvattende laatste wedstrijd van Lander - echt het hart van in dat dergelijke pech net zondag plaats vond. We eren binnenkort Lander omwille van zijn carrière maar nu even balen tot en met.
Ontzettend bitter dat Lander alsnog de selectie voor het Ek in Dublin mist.

In het stadspark van Aalst zagen wij van dichtbij de inzet, de overgave, de kwaliteit van trainingen en rondetijden. Alles voor die ene laatste wedstrijd, alles opzij, slalom tussen corona-alerten, fier nog een keer internationaal te mogen vlammen.
Tot die trap op de spike...

Op de OS zagen we dat naast pure prestaties ook andere waarden selectie waardig zijn...
We willen het niet vergeten want we zijn bij Alva anderzijds ook wel fier op de selectie van Sven Bombeke!
Als je effectief kan meelopen, Sven, loop de pannen van de daken, voor jezelf, voor je trainingsmakker!!

» Alle uitslagen

Bijkomende informatie