Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws atletiek

Clubrecord en mooie prestaties ALVA op meeting Ninove - 10 augustus 2022

Birgit Van Boxstael liep te Ninove op 10/08/2022 de 1000 in 2’54”19. Een verbetering van haar eigen PR en tevens clubrecord daterend uit 2011.

Ook in Ninove zagen we een zeer sterke Pieter Claus aan het werk op de 1000 m. Hij benaderde zijn PR op die afstand en werd in het spoor van Ruben Verheyden netjes 2de in 2’21”75.

Raf Van den Broeck liep eveneens de 1000m in een tijd van 2’36”55. Een zeer mooie prestatie in deze uitermate snelle reeks.

En nu duimen we voor een mooie prestatie van Astrid tijdens de EK marathon in Munchen.

Bijkomende informatie