Nieuws atletiek en Jogging Team

Jeugddag Vlaamse Atletiek Liga te Gent, 24-urenloop en Start-2-Run

Jeugddag Vlaamse Atletiek Liga te Gent: Alva aanwezig met 35 atleetjes!! 24 uren-loop en start-to-run schitterend verlopen: bruisend atletiekweekend op de atletiekpiste!! Alva beleefde dit weekend weer enkele zeer mooie sportieve momenten.

Op en rond de atletiekpiste organiseerde het Roparun-team een heuse 24-urenloop en de jogbegeleiders van Alva starten met bijna 50 deelnemers een nieuwe Start-to-run.

Ondertussen ging ook de Fun-atletiekreeks van start voor de kinderen van de start-to-runners en namen meer dan 20 lopers deel aan de verpleegstersloop in de namiddag. Alle lopers die vrijdagavond om 21.00uur starten, bereikten 24 uren later op zaterdagavond moe maar uiterst voldaan en na gemiddeld meer dan 60km gelopen kilometers de finish.

Naast alle activiteiten op en rond de piste waren natuurlijk ook de uitstap naar Gent en de hele belevenis van een schitterende VAL-jeugddag voor alle jonge atleetjes een herinnering die hen nog een tijdje zal plezieren én die een stevige basis leggen voor de sfeer en inzet op de trainingen.

Dank aan alle medewerkers in Gent: als begeleider van een groepje, als helpers op de stand of als algemeen verantwoordelijke.

Proficiat ook aan het hele Roparun-team voor de schitterende organisatie en beleving op de piste.

Geert Verdoodt
Voorzitter ALVA

Bijkomende informatie