Mededelingen

ALVA organiseert haar eerste Drive-In Spaghetti-festijn

In deze wel heel bizarre tijden was het even zoeken naar een goed en veilig alternatief voor ons jaarlijks spaghettifestijn. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Crowdselling waarvan de stichter tegelijk een partner van ons is op Schotte; een kleine wereld 😉.

Bord spaghettiDe volgende vier weken krijgen jullie de tijd om zoveel mogelijk familie, vrienden en collega's te overtuigen om ons sportief-maatschappelijk project te ondersteunen.
Zoveel mogelijk... inderdaad: wij maken er een wedstrijd/competitie van en voorzien een verrassing voor de top drie "sellers".

Wij hebben het menu zo uitgebreid mogelijk genomen waardoor zowel zoetelippen, grote, kleine, moeilijke en makkelijke eters én mensen met grote dorst aan hun trekken komen (een paar stalen werden voorgeschoteld aan een neutrale jury van het joggingteam die haar unanieme goedkeuring gaf).

Uw diner wordt aangeboden onder beschermende atmosfeer in een milieuvriendelijke verpakking (en is hierdoor gekoeld max 4 dagen houdbaar). De doosjes kunnen héél eenvoudig in de microgolfoven geplaatst worden.

Wij sluiten onze verkoop af op 15 november 2020.

Afhaling op zaterdag 21 november 2020 tussen 9u en 17u op de parking van Schotte, Kapellekensbaan 6 te 9320 Erembodegem ter hoogte van de zwarte ALVA-container. Wij organiseren onze drive-in 100% COVID-proof zodat je makkelijk, snel en vooral veilig alles in je auto kan laden.

Bestel meteen jouw spaghetti

Dank bij voorbaat voor jullie geweldige steun; samen bouwen wij verder aan onze vereniging,

Jullie Bestuur & Trainers

Bijkomende informatie