Mededelingen

Aanpassingen ten gevolge Covid-19 - 30-07-2020

Het gaat de verkeerde kant uit met de cijfers. Hierdoor worden een aantal “ versoepelingen” teruggeschroefd.

De contacten worden verplicht beperkt tot die binnen het gezin, uitgebreid met maximum 5 (voor de komende vier weken steeds dezelfde) mensen.

Wij gaan ervan uit dat die 5 anderen naaste familie zullen betreffen… dus dit komt in de feiten neer op een "lockdown-light”.

Alle +12-jarigen worden verplicht een mondmasker te dragen binnen de bebouwde kom. Gelukkig mag hier van afgeweken worden bij het sporten (zie link).
 

Trainingen

Lees hieronder hoe wij de zaken binnen de club aanpakken:

  • 6-12 jarigen
    geen aanpassingen aan de huidige maatregelen (behalve voor de begeleidende ouders)
  • oudere jeugd en atleten
    verplaatsingen tot op de piste met mondmasker (Buff)
  • joggers
    bieden zich aan met mondmasker (Buff)

Een Buff kan je bij het joggen rond je hals of pols dragen; bij een mondmasker neem je voor je gemak een plastic zakje mee, voorzie dit van je naam zodat je dit na de training kan recupereren.

Opwarmen en trainen in groepjes van 10 met respecteren van de veiligheidsafstand van 1,5m. Tijdens opwarming/training hoeft er geen mondmasker gedragen te worden. 
 

De Portier

Het secretariaat is geopend op de normale (trainings-)uren (dinsdag, donderdag en zaterdag). Draag een mondmasker, hou afstand (één persoon binnen bij Marc) en ontsmet je handen voor en na je bezoek. Zaterdag bel je aan de voordeur en Marc komt open doen.

Het sanitair is beschikbaar, de douches niet.

We voorzien de mogelijkheid om waardevolle spullen (evt. plastic zakjes met mondmasker) veilig achter te laten om na de training te recupereren.

Respecteer het (feitelijke) “samenscholingsverbod” door niet samen te blijven troepen na de training.

Bijkomende informatie