Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws atletiek en Jogging Team

Hernieuwing Lidmaatschap 2023-2024

Beste lid,

Vanaf 15 september kunnen jullie jullie lidmaatschap hernieuwen.
Ook uw vereniging heeft af te rekenen met de gestegen levensduurte. Niet alleen de prijs van energie, maar ook spelmateriaal voor de kleinsten, zuiver atletiek-gericht materieel (speren, oefen-hordes ,springlatten ...), tablets en ander ICT-materiaal voor wedstrijden, huur en nog veel meer schoten het voorbije jaar pijlsnel de hoogte in.
Wij kunnen dan ook niet anders dan dit op onze beurt mee op te nemen in het jaarlijkse lidgeld (wij gebruiken liever het woord "contributie" = deelname in de kosten).
Als vanzelfsprekend zullen wij in die context ook de trainers-vergoedingen (die jaar en dag onveranderd bleven) lineair optrekken.
De toepassing van de UiTPAS met kansen-tarief zorgt voor de sociale correctie voor de gezinnen die het echt moeilijk hebben. Bovendien kunnen deze laatsten ook genieten van een tussenkomst voor de aankoop van kledij via ons project "Iedereen Atleet+" dat financieel ondersteund wordt door CERA.
Het lidgeld van het jogging-team kunnen wij houden zoals het was; de eerder genoemde parameters hebben in verhouding tot de inkomsten bij hen weinig of geen effect.
Wij hopen te mogen rekenen op jullie begrip.

Sportieve groet,
Jullie bestuur (Roland, Luc, Geert, Geert, Marc, Gunther en Tom)

» Klik hier om je lidmaatschap te hernieuwen

Bijkomende informatie