Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws atletiek en Jogging Team

ALVA krijgt de Aalsterse Vredesprijs - 25 januari 2015

Zondag 25 januari 2015 werd onze “vereniging” door “het comité werken aan de vrede” uitgeroepen tot laureaat van "de vredesprijs Aalst”.

Eigen lof stinkt… daarom is het misschien beter iets te publiceren dat van de hand is van een ander. Klik hier voor het artikel dat Johan Velghe (journalist en voorzitter van het Priester Daensfonds) over ons schreef.

Wij dragen deze prijs op aan alle vrijwilligers (en dat zijn er véél) die zich positief inzetten in onze vereniging, en haar op die manier de uitstraling geven die ons deze (onverwachte doch daarom niet minder dankbaar ontvangen) onderscheiding bezorgden.

ALVA, het zijn de leden die het doen !

Bijkomende informatie