Nieuws atletiek en Jogging Team

1ste ALVA-Barbecue

Om het zomerseizoen in schoonheid af te sluiten besloot het bestuur haar leden te verrassen op een BBQ aan kostprijs. Deze BBQ ging door op zaterdag 5 september, daags na de "Ivo Van Damme Memorial" en op dezelfde dag als de "Chicken Run". Zich organiseren was dus de boodschap!

Van Luc "van de Osbroek" mochten we de zaak gebruiken. Het bestuur had toegestemd in de aankoop van twee party-tenten, er was ruimte voor een aperitief en koffie achteraf. Traiteur Pierre beloofde zijn beste beentje voor te zetten. Het kon dus niet stuk... 165 ALVA''ers hadden zich ingeschreven.

Het leuke geroezemoes bij het aperitief verstomde bij het aanvatten van de maaltijd en als de buikjes uiteindelijk rond gegeten waren begon de ambiance van de "après". Er werd gefuifd tot een flink stuk in de nacht... Het was voor sommigen héél vroeg om alles weer af te breken.

Het bestuur dankt de vele medewerkers voor hun bijdrage. Nogmaals blijkt hoe levensbelangrijk de inbreng is van onze joggers. Zij verzorgden de voorbereiding, de kaartenverkoop, het aperitief, de bedeling aan het buffet, de muziek, het opzetten en afbreken van de tenten en vooral... de fantastische ambiance.

Alle mensen die meehielpen opsommen zou ons te ver leiden maar toch een bijzonder woord van dank voor "Mimi haren Tim" die (belangeloos) zorgde voor de prachtige Middeleeuwse tent en Guido die zijn installatie meezeulde en ons hiermee een onvergetelijke nacht bezorgde.

» Webalbum Club BBQ '09

» Meer info over Tim's tenten