Nieuws atletiek en Jogging Team

Clubwerking en organisaties van ALVA bekroond op Sportavond Stad Aalst!

We keken met heel wat Alva-leden al enige tijd benieuwd uit naar de Sportavond van de Stad Aalst op 14 december 2012. Op die avond worden traditioneel, voor een publiek van ongeveer 500 personen, de Aalsterse sportlaureaten verkozen door een 20-koppige jury.

Alva was geselecteerd in drie categorieën: sportpromotie/organisatoren, competitie jeugd en recreanten individueel.

In de categorie COMPETITIE JEUGD behaalde Katoke Van Den Brulle een schitterende 3e plaats op 9 genomineerden. Wie aanwezig was die avond kon met eigen ogen de verdiensten van een enorm sterk deelnemersveld op het grote scherm aanschouwen.

In de categorie RECREANTEN INDIVIDUEEL behaalde Carina Van Gendt een prachtige 2e plaats. We durfden voor haar, gezien het indrukwekkende lijstje marathons dat ze dit jaar liep, op een 1ste plaats hopen maar de jury bepaalde anders.

Carina en Katoke stonden terecht op het podium en hun prestaties werden voor een sportief publiek nog eens extra belicht.

Het hoogtepunt van de avond was de verkiezing van ALVA als laureaat in de categorie SPORTPROMOTIE- ORGANISATOREN met bijhorende trofee en felicitaties van de jury. Een prachtig moment voor onze nog jonge vereniging.

De verdienste voor deze sportprijs komt iedereen in de club toe:

  • onze atleten - jong of al wat ouder - die iedere week dapper de trainingen aanvatten,
  • het hele team rond de RopaRun en de Priester Daens Vredesloop en Start-to-Run,
  • de jeugdtrainers en jogbegeleiders,
  • het bestuur,
  • maar bovenal al die vele tientallen helpers/vrijwilligers die op iedere organisatie van de club weer present tekenen.

Zij maken Alva dus tot wat ze is: een vereniging van mensen die, naast het sportieve dat hen bindt, ook een groep willen vormen die een hart heeft voor de samenleving die hen dagelijks omringt.

Aan jullie allen dus een oprechte proficiat met het behalen van deze sportprijs.

Sportieve groet,
Geert Verdoodt
Voorzitter Alva.

 

Bijkomende informatie