Mededelingen

Hernieuwing lidmaatschap, aansluiting en zoveel meer… nu allemaal online

Op 1 november a.s. gaat het nieuwe atletiekjaar van start en traditiegetrouw vragen wij jullie vanaf oktober jullie lidmaatschap te verlengen.

Deze lidgelden bekostigen de volledige werking van de club: de trainers, de huur van de sportterreinen, de verzekering, het sportmateriaal en zoveel meer.

Het online inschrijvingsformulier werd dit jaar uitgebreid waardoor niet alleen bestaande en nieuwe leden maar ook proefvergunners, Start2Runners (en “proevende” kinderen), trainers, kandidaat leden, leden voor de “algemene vergadering” van de VZW, vrijwilligers en steunende leden zich kunnen registreren.

Dit vervangt de “papieren inschrijving” die hierdoor volledig komt te vervallen. Op die manier komt alles in één databank en vereenvoudigen we het werk van het secretariaat.

Klik om je te registreren (“proevende leden” doen dit uiteraard pas na hun proefperiode).

Er komt geen bijkomende uitnodiging tot betaling. Alle gegevens staan in je mail die je onmiddellijk na het indienen van je gegevens ontvangt.

Bij bijkomende vragen kan je je (zoals steeds) richten tot Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vanaf begin november starten wij met de verdeling van de nieuwe lidkaarten.

Mogen wij je vriendelijk verzoeken deze formaliteiten zo snel mogelijk te vervullen?

 

Sportieve groeten
Het bestuur