Eerstvolgende atletiekwedstrijd

Ben-Pup-Min en Cad-Sch-Jun-Sen-Mas
zondag 21 oktober 2018: CrossCup Relays Oost-Vlaanderen (Blaarmeersen Gent)

» zie kalender

Mededelingen

Hernieuwing lidmaatschap atletiekjaar 2018-2019

Op 1 november 2018 gaat het nieuwe atletiekjaar 2018-2019 van start.

Bestaande leden

Vanaf oktober worden alle bestaande leden gevraagd om hun jaarlijks lidmaatschap te hernieuwen via een rondschrijven, deze mededeling op onze website en in onze nieuwsbrief.

Om de lidmaatschapsverlengingen voor penningmeester en secretaris te vereenvoudigen doen wij dit via een online formulier. Gelieve jouw hernieuwing lidmaatschap zo snel mogelijk uit te voeren.

Ben je niet in staat om je via elektronische weg te registreren, gelieve dit dan te melden aan een trainer of het Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Nieuwe leden

Ben je een nieuw lid, dan gebruik je de online hernieuwing lidmaatschap niet maar sluit je je aan met de papieren "aansluitingskaart & aanvraag vergunning" zoals hier beschreven. Deze kaart en vergunning kan je ontvangen en invullen bij Marc Van Rossen in "de Portier” of bij één van de trainers.

Testertje/proevers vallen hier ook onder. Na het aflopen van de testperiode en in afwachting van het nieuwe seizoen kun je uiteraard blijven trainen mits betaling van een kleine vergoeding. Meer info bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Kandidaat leden

Ben je kandidaat lid en voordien lid bij een andere bij de VAL aangesloten club, dan volg je deze procedure. Leden die de club wensen te verlaten met het oog op aansluiting bij een andere club volgen dezelfde werkwijze.

Let wel: hierin spelen de vormvereisten en de termijnen een superbelangrijke rol. Indien niet duidelijk vraag meer uitleg bij onze secretaris Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.