Mededelingen

Indoor training sportcomplex Schotte

Vanaf woensdag 8 november 2017 zal ALVA opnieuw een indoortraining aanbieden in het sportcomplex SCHOTTE te Erembodegem en dit tot en met woensdag 7 maart 2018. Er zullen een viertal trainingen op woensdag niet kunnen plaatsvinden, deze data zullen u door de trainer worden medegedeeld.

Deze training is niet zomaar een gewone traditionele training, maar een extra training vanaf 18u00 tot 19u00 vooral gericht naar bewegelijkheid, stabiliteit, coördinatie en kracht (met eigen lichaamsgewicht) en zal gegeven worden door Jill De Brouwer. Deze vier bouwstenen in de algemene atletiektraining zijn super belangrijk vooral naar blessure preventie en de juiste techniekhantering bij het lopen, springen en werpen.

Elke atleet vanaf Cad is welkom op deze training.

Graag vestigen we er uw aandacht op dat het schoeisel voor deelname aan deze training proper dient te zijn en geschikt voor sporten op een indoorsportvloer.

Graag uw deelname aan deze trainingen telkens bevestigen bij Jill en dit op het adres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.