Priester Daens Vredesloop geannuleerd, alternatieve wandeling uitgesteld

Beste atleten,

Om de verspreiding van het Coronavirus COVID-19 tegen te gaan, waren wij genoodzaakt om onze Priester Daens Vredesloop van zondag 15 november 2020 af te gelasten. Wij zochten naar een nieuwe oplossing en dachten die gevonden te hebben in een Vredeswandeling op dezelfde datum.

Doch... omwille van de verscherpte maatregelen kan ook dit alternatief niet doorgaan.

Wij staan er op jullie toch te bedanken voor de interesse in ons evenement en hopen jullie zeker in 2021 terug te zien.

Met spijt in het hart,
Het ALVA-bestuur

Mededelingen

ALVA organiseert haar eerste Drive-In Spaghetti-festijn

In deze wel heel bizarre tijden was het even zoeken naar een goed en veilig alternatief voor ons jaarlijks spaghettifestijn. Uiteindelijk kwamen wij terecht bij Crowdselling waarvan de stichter tegelijk een partner van ons is op Schotte; een kleine wereld 😉.

Lees meer...

Ledenhernieuwing 2020-2021

 

Op 1 november a.s. gaat het nieuwe atletiek-jaar van start en traditiegetrouw vragen wij jullie vanaf oktober jullie lidmaatschap te verlengen. Deze lidgelden bekostigen de volledige werking van de club: de trainers, de huur van de sportterreinen, de verzekering, het sportmateriaal en zoveel meer.

Lees meer...

Kerstkamp 2020

Tijdens de kerstvakantie richten wij dit jaar een kerstkamp (ons zgn. “bewegingskamp met initiatie atletiek”) in voor de jeugd (vanaf 6 t.e.m. 12 jaar). Kinderen die 6 jaar worden in 2020, zijn eveneens welkom.

Lees meer...

Bijkomende informatie