Uitslagen 11de Priester Daens Vredesloop

Beste deelnemer,

Wij hebben vorige zondag te kampen gehad met technische problemen met onze elektronische tijdregistratie. Hierdoor zijn er mogelijk fouten geslopen in de uitslag en bestaat ook de kans dat bepaalde deelnemers niet geregistreerd werden.
Indien dit bij jou het geval is, stuur dan snel een mailtje naar raceresult@atletieklandvanaalst.be met je naam, voornaam, borstnummer (als je je het nog herinnert) en zelf opgenomen tijd.
Onze excuses voor het ongemak.

 

Bekijk de uitslagen van onze 11de Priester Daens Vredesloop van 3 december 2023. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

Nieuws Jogging Team

Wanzele loopt - 13 september 2013

In het kader van ons project 'verkenning van de pittoreske dorpjes rondom Aalst' hadden we deze keer het plan opgevat om naar Wanzele te trekken... Een dorp met dergelijke rurale klank in de naam doet vermoeden dat we ons (opnieuw) tussen veld en koebeesten zullen mogen smijten.

Eerste misvatting: een klein dorp, inderdaad, doch met smetteloos geasfalteerde straten (check this out Meldert) rondom, hoe kan het anders, de kerk. De eerder 'septische' geur die het dorp uitwasemde schrijven we dan ook geheel toe aan het regenachtige weer...

Door de aanwezigheid van de plaatselijke kermis (als er botsauto's en een viskraam staan, heb je toch alles wat een kermis een kermis maakt?) en het sedentaire frietkot zou Wanzele Loopt  makkelijkheidshalve kunnen gecatalogeerd worden onder de klassieke 'kermisjogging'... Maar niets was minder waar. Omgekeerd evenredig met de omvang van het dorp en zijn traditionele kermis, bleek de organisatie van deze jogging ambitieus en tot in de puntjes verzorgd. De gigantische start- en aankomstboog zette dus niet enkel de kerk in de schaduw, maar illustreerde tegelijk ook de grootsheid van deze loop. Door met Racetimer in zee te gaan werd de inschrijving weliswaar iets duurder, maar kreeg deze jogging wel de allure van de 'grote jongens'. Het afhalen van de nummers, de inschrijving ter plaatse, de kleedkamers en tassenbewaarplaats: alles was picobello georganiseerd en het geheel verliep dan ook vlekkeloos. Altijd fijn als je geheel 'stressloos' aan de start kan gaan staan...

Het parcours van 2,5 km was aangekleed met vrolijke supporters, sfeerverlichting, een fanfare en een zeer gedreven discjockey (ondanks de gietende regen, waarvoor dus heel veel respect). De start van de 5km en de 10km was deze keer niet gezamenlijk (de straten van Wanzele mogen dan wel perfect onderhouden zijn, een doorstroom van meer dan 400 lopers hoort niet standaard bij de uitwerking van een dorpsverkeersplan), waardoor de langere afstand-lopers het parcours in het donker en alweer in de regen mochten afleggen...

Ondergetekende gaf verstek voor het later geplande vuurwerk en de Foute Loopparty, maar uit goeie bron vernamen we dat ook daar van een succes kan gesproken worden. Dat de elektronisch geregistreerde resultaten, mét aankomstvideo, daags nadien al kunnen geraadpleegd worden, strekt de organisatie des te meer tot eer. De Wanzeelse Basisschool, waarvoor deze jogging a priori georganiseerd werd, mag heel tevreden terugblikken op haar verwezenlijking. Met quasi 450 deelnemers heeft deze eerste Wanzele Loopt zeker zijn doel bereikt. Er is dan ook al sprake van een volgende editie... Alva kwam met een kleine, doch zeer harde kern, het geheel inspecteren en zag dat het goed was. Volgend jaar zou deze jogging dus geenszins misstaan op ons criterium. De Wanzelenaars zullen ons in ieder geval warm verwelkomen.

» Uitslagen Wanzele Loopt 2013

Bijkomende informatie