Outdoor atletieknieuws

BK cadetten/scholieren te Lier - 12 september 2021

Drie van onze jeugdatleten uit de bovenbouw groep werden weerhouden om aan dit Belgisch Kampioenschap deel te nemen wat voor hen toch een hele ervaring was.

Josse De Keyser (Foto: Nadia Verhoft)

Op de eerste dag stonden de lage hordennummers op het programma, al heel vroeg kwam Flor Chaumillon in actie in de derde reeks van de 300m horden bij de cadetten, hij liep een mooie race in 44"43 wat een nieuw persoonlijk record is, alsook een nieuw clubrecord en eindigde als 9de in de totaalstand op 16 deelnemers.

Broer Finn Chaumillon liep in de eerste reeks van de 400m horden bij de scholieren. Als eerstejaars was hij duidelijk onder de indruk van de omstandigheden alsook van de latere kampioen die juist in de baan voor hem starte, met 66"32 bleef hij maar een fractie boven zijn persoonlijk record.

Zondag kwam onze derde atleet in actie, Josse De Keyser liep in de eerste reeks naar de overwinning na een zeer sterke wedstrijd zijn tijd 4'26"13 is een nieuw persoonlijk record en clubrecord en was in de totaalstand 8ste op 20 deelnemers.

Vanwege het voltallig ALVA-team en bestuur een dikke proficiat mannen, zeer knap gedaan!

» Alle uitslagen

Bijkomende informatie