Uitslagen 7de Priester Daens Vredesloop

Bekijk de uitslagen van onze 7de Priester Daens Vredesloop van 12 november 2017. Neem de komende dagen zeker ook een kijkje in ons uitgebreid fotoalbum! We vullen zo spoedig mogelijk de foto's aan.

 

Meer informatie over onze Vredesloop...

 

Outdoor atletieknieuws

Vakantiemeeting Ninove - 9 augustus 2017

Woensdagavond konden de uit vakantie teruggekeerde atleten (en uiteraard ook de anderen) hun conditie testen tijdens de avondmeeting in Ninove. Drie atleten van ALVA gingen de uitdaging aan.

Voor Warre Roelants en Yera Timmerman gold dit als een laatste test voor het Kampioenschap van Vlaanderen dat volgende dinsdag plaats heeft in Brugge.

Warre deed het goed. Zowel op de 100m als op de 200m behaalde hij de overwinning. Met 12.06, ditmaal zelfs met tegenwind, mag hij best tevreden zijn. En zijn 24.12 op de 200m betekent zelfs een PB, rekening gehouden met het toegelaten windvoordeel.

Yera was iets minder snedig. Zij werd 4de op de 100m en 5de op de 200m. Haar tijden van 13.58 en 28.37 waren ook een stuk minder dan haar beste prestaties.

Het wordt uitkijken wat beiden er zullen van terechtbrengen binnen een paar dagen in Brugge. Wij duimen alvast voor een knappe prestatie.

Thomas Gheyssens had zijn zinnen gezet op het CR op de mijl. Met een 5de plaats in 4:44.10 slaagde hij erin om het jarenoude record van de tabellen te vegen. Toch was Thomas niet helemaal tevreden, hij had op een betere tijd gehoopt. Maar de door vakantie iets mindere trainingsarbeid van de laatste weken, maakten dat Thomas actueel conditioneel iets minder voor de dag komt.

» Alle uitslagen