Outdoor atletieknieuws

Ruime delegatie ALVA-atleten op Spiridoncross

Zaterdag 25 februari organiseerden onze vrienden van Spiridon hun jaarlijkse veldloop, die deel uitmaakt van het Interbankencircuit en die dit jaar tevens gold als clubkampioenschap voor onze club. Zoals naar gewoonte stond de organisatie op punt. Een mooi uitgetekend parcours en een aangenaam lentezonnetje stonden borg voor mooie wedstrijden.

Het was verheugend om vast te stellen dat de oproep van onze jeugdtrainers niet in dovemansoren gevallen was en vele van onze jongsten zich geroepen voelden om de strijd aan te gaan. De volledige uitslagen kunnen teruggevonden worden op de site van Spiridon (www.spiridonaalst.be) en die van onze atleetjes op onze eigen site natuurlijk.

Alle atleten hebben zich gegeven en vele mooie uitslagen werden opgetekend. Een speciale vermelding voor de clubbesten is gepast. Bij de meisjes pupillen werd Yera Timmerman de absolute nummer één, wat een speciale proficiat verdient. Bij de jongens pupillen was Daan Van Landuyt onze beste vertegenwoordiger met een 3de plaats. Soline Raineri eindigde bij de miniemen meisjes op een 5de plaats en bij de jongens kwam Tim Van Rossem als 8ste over de meet.

In een gezamelijke wedstrijd van seniors en masters dames finishte Carolien Crabbe op een 12de stek (5de senior).

De heren liepen in 2 groepen, de masters 50+, waar Patrick De Man 7de eindigde (6de 50+) en de seniors die samen met de jongste masters hun wedstrijd betwistten. Deze wedstrijd werd gewonnen door Koen De Veylder, die lange tijd Jill De Brouwer als eerste achtervolger kreeg. Jill strandde uiteindelijk op een 4de plaats. Stef Ceuppens eindigde 13de (10de senior). Verder in de wedstrijd mochten wij een mooie prestatie noteren van Mario Eylenbosch, die op een 16de plaats uitkwam (12de master).

Proficiat aan alle deelnemers.

» Zie ook Album Spiridoncross '12
» Uitslag ALVA-jeugd (PDF - 190 KB) 

Opmerking: de indeling in de Spiridonloop verliep niet in de normale atletiekindeling, waardoor de benjamins als pupillen de wedstrijd hebben afgelegd en pupillen samen met miniemen hebben gepresteerd.

Bijkomende informatie