Outdoor atletieknieuws

Verslag veldloop te Oudenaarde

Zondag 4 december 2011 trokken een paar atleten de spikes aan om in het veld te lopen van Oudenaarde. Een echte modderpoel was het zeker en vast niet, enkele vettige plekken was het ergste wat men aantrof. Het zwaartepunt van de wedstrijd lag dan ook op een stukje finse piste met draaien en keren, wat berop en bergaf ging.

Oban kwam als eerste aan de start in de ALVA kleuren en bracht het er zeer voortreffelijk van af, tenslotte is hij nog niet lang aan het trainen. In de oudere reeks van de benjamins kwam Pieter aan de start die zich goed kon handhaven in het midden van het pak, beiden legden een afstand af van 970 meter.

Als enig meisje van ALVA kwam Ellen aan de start bij de pupillen om er 1275 meter te lopen en zelfs op het moeilijkste deel van het parkoer kon er nog een glimlach af.

Ook in de 2 reeksen pupillen jongens konden we onze kleuren verdedigen, de eerste wedstrijd leverden zowel Tim als Michiel een pachtige prestatie, en Senne VDB kon in zijn wedstrijd goed uitlopen met nog een ferme spurt aan het slot.

Ook waren er enkele oudere atleten, zo kwam Sander aan de start bij de scholieren jongens voor een afstand van 3950 meter. Jill die momenteel vrij sterk bezig is ging zich eens meten in de korte cross (2875 meter) samen met Stef die door wat ziekte niet in topvorm verkeert maar toch alle moed bijeen raapte om het beste van zichzelf te geven.

Ook Daniel liep de korte cross waar hij het beste van zichzelf gaf.

Als laatste kwam Peter bij de masters aan de start voor 6600 meter te betwisten. Hij vertrok als een pijl uit een boog om dan helaas wat terug te vallen, toch echter goed gelopen.

Proficiat aan alle atleten voor hun prestatie.

» Uitslag veldloop Memorial Valentien De Smet (PDF - 452KB)

Bijkomende informatie