Sportkampen

De veiligheidsraad besliste op vrijdag 22 mei 2020 dat de jeugdkampen in het groot verlof door mogen gaan (mits het respecteren van de richtlijnen). Atletiek Land Van Aalst gaat hier met graagte op in en nodigt alle ouders uit om hun kinderen in te schrijven om hun sportieve batterijen weer op te laden en eindelijk weer bij hun vriendjes te zijn.
Schrijf je nu in

Voorzichtige heropstart van de activiteiten

Na twee lange maanden gedwongen staken van alle sportactiviteiten in clubverband besliste deze week de veiligheidsraad tot de (voorzichtige/voorwaardelijke) heropstart ervan.

Het bestuur had daarvoor al eerder de handen uit de mouwen gestoken om een paar mogelijke senario's te bekijken. Inmiddels werden afspraken gemaakt met de sportdienst en de andere gebruikers van de piste…

Onze grootste bekommernis is/blijft de veiligheid van onze leden en hun familieleden.
Om die reden - het is ook voor ons wat wennen - zal de opstart gefaseerd gebeuren zodat we de groepen (zeker de kleinsten) klein kunnen houden om zeker te zijn van voldoende begeleiding/toezicht.

Afstand houden en handhygiëne worden de sleutelwoorden.
Al het nodige materiaal werd aangekocht en voorzieningen getroffen. Wij nodigen iedereen uit om zich strikt aan de richtlijnen te houden zodat deze versoepeling kan aangehouden blijven… of beter… op termijn uitgebreid worden.

Lees meer »

Welkom

Foto: Atletiekpiste stadspark AalstVan harte welkom op de ALVA-website.

ALVA (Atletiek Land van Aalst), opgericht in 2008, richt zich tot alle liefhebbers van de atletieksport... jong en oud, beginners en gevorderden, getalenteerd of niet, recreant of topatleet... iedereen is welkom.

De begeleiding is uitsluitend in handen van trainers die een opleiding genoten aan de Vlaamse Trainersschool (VTS), de garantie voor kwaliteit en maximale, doch verantwoorde progressie.

De jeugd (vanaf 6 jaar) wordt spelenderwijze de basisvaardigheden (uithouding, kracht, lenigheid, snelheid en coördinatie) bijgebracht.

Bijkomende informatie